Toimitusehdot

Voimassa 1.6.2020 alkaen.

Tilaaminen

Verkkokaupan tuotteet myy Hevostietokanta ry (y-tunnus 3197308-3). Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen sekä postikulujen muutokseen.

Asiakas sitoutuu tilauksessaan voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksutavat

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on payform_row.png

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Toimitus

Postitettavat tilaukset lähetetään kirjeenä / pakettina normaalisti viiden (5) arkipäivän kuluessa maksun näkymisestä. Toimitustavat ovat kirje, pikkupaketti (toimitetaan perille) ta postipaketti (noudetaan Postista) sekä Matkahuollon Lähellä-paketti (noudetaan Matkahuollon toimipisteestä). Mahdollisista viivästyksistä tai poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan tilaussivulla tai suoraan tilaajille.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassalla ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Tilaukset ulkomaille

Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteyttä info@hevostietokanta.fi

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet.

Ota ensin yhteyttä tilaukset@equito.fi ja kysy palautusohjeita. Palautuksesta vähennetään palautuksen postituskulut 5,90 €.

Peruutukset ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi perua kirjallisella ilmoituksella. Voit perua tilauksen kirjautumalla omalla tilillesi tai lähettämällä sähköpostia info@hevostietokanta.fi.

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai jokin muu reklamoitava virhe, otathan yhteyttä info@hevostietokanta.fi

Valmistus- tai tuotevirheestä johtuva tuotteen palautus on asiakkaalle maksuton.